Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Fettahoğlu, bölgemizden en az on kişi meclise gideceğiz

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Milliyetçi Hareket Partisinin İstanbul 1. Bölge 6. sırada yer alan adayı Fuat Fettahoğlu, İstanbul 1. Bölge adayları olarak en az on kişiyi meclise milletvekili olarak taşıyacağız. Ona göre çok çalışacağız.

Fettahoğlu şirketler Gurubu ve Aytop ( Anadolu Yakası Gıda Toptancıları ) Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Fettahoğlu, bir basın toplantısı yaparak adaylık süreci hakkında değerlendirmeler yaptı.

6. sıra bizi daha da kamçıladı…

Gıda piyasasının duayenlerinden Fuat Fettahoğlu, “Sıralamadaki yerimi küçümsemiyorum, hatta bu 6. sıra bizi daha çok çalışmak için kamçılayacak bir unsur oldu. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli her halde bizim saha çalışmamızı performansını bildiği için özellikle böyle belirledi. Zira 2007 genel seçimlerinde de yine milletvekili adayı olmuştum ve seçilemediğim halde partim için yapılan her faaliyette yer aldım destek verdim, vermeye de devam edeceğim.

En az on milletvekili gideceğiz…

İstanbul 1. Bölge adayları olarak en az on kişiyi meclise milletvekili olarak taşıyacağız. Ona göre çok çalışacağız.

Marketler yasasının çıkması elzemdir…

Ben otuz yıllık tüccarım. Ticaretin içinde olduğum için özellikle gıda piyasasında aktif rol üstlenmiş bir kurumun da yönetici pozisyonundayım. Dolayısıyla yıllardır dile getirilen fakat hükümetler tarafından bir türlü doğru adım atılmadığına şahit olduğumuz büyük marketler yasası konusu en çok üzerinde duracağımız konudur.

Küçük esnaf yok olmaktadır…

Zira 1.800.000 e yakın küçük esnaf vardır. Bu küçük esnaf büyük marketler karşısında rekabet edemediği için yok olmakla kaşı karşıyadır. Haksız rekabet söz konusudur. Mahalle bakkalı yok olmaktadır, çünkü bu piyasa şartlarında ayakta kalması mümkün değildir.

Fettahoğlu’nun Samandıra Damatris restaurantta düzenlediği basın toplantısına, MHP 1. Bölge SKM başkanı Ömer Ekşi, İl Yönetiminden Aziz Aydoğdu, Adem Tulukçu, Sancaktepe, Kartal, Sultanbeyli, Tuzla, Ataşehir, Maltepe, Şile, Ümraniye, Beykoz İlçe başkanları katıldı.

Kartal Haber Merkezi

İlgili Haberler

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Belediye
19 Mart 2024
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen: Gazetecilere projelerini anlattı

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı, Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve üyeleriyle bir araya geldi. Alibeyköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde habercilerle buluşan Belediye Başkan Adayı Özmen, projeleri ve Başkan seçildiği taktirde yapacağı icraatler hakkında bilgi verdi. Eyüpsultan Belediyesi’nin yıllardır iyi yönetilmediğini ve kaynakların iyi kullanılmadığını belirten CHP Belediye […]