Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

DAP Yapıdan Maltepe’ye “Burgu”

Yayınlanma:
ABONE OL

Mimari açıdan yaptığı farklı projelerle dikkat çeken, DAP YAPI,  Maltepe’de inşaatına başladığı BURGU ile yine mimarinin sınırlarını zorluyor.

 

Aynı bölgede hayata geçirdiği yelken kulelerden sonra bu kez dönerek yükselen binalar için kolları sıvayan şirket İstanbul’un silüetini değiştirmek yolunda bir adım daha atıyor.

 

Burgu Projesi, Kuruçeşme Hotel Les ottomans’da basının yoğun ilgi gösterdiği lansmanla tanıtıldı.

Baş döndürücü bir proje BURGU

DAP BURGU, Kadıköy, Ataşehir ve Kartal ilçelerinin komşusu konumundaki Maltepe’nin, İstanbul’un en güzel Adalar manzarasına sahip olan muhteşem sahilinde yükseliyor. Bağdat Caddesi’nin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayı’nın canlılığıyla harmanlıyor. Araştırmalar, yoğun ziyaretçi trafiğini işaret eden bölgede otel ihtiyacının kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.

Projenin konsepti lüks bir otel tarzını yansıtacak

DAP BURGU, dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de lobiden itibaren lüksün yeni tanımı ile buluşturacak bambaşka bir dekorasyon zenginliğine sahip. 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilen proje, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyecek.

“Oturmadığın dönemde kirala” modeli uygulanacak

DAP BURGU, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yeni bir işletme anlayışı sunuyor. Yurt dışında hayli yaygın olan ancak ülkemizde henüz pek uygulanmayan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Böylelikle projeden daire alanlar dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilavaten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecekler. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecek.

Prens Adalarına bir bakış mesafede, Bağdat Caddesi’ne göz kırpıyor

Kara, hava, deniz ve raylı ulaşım araçlarının tam kesişme noktasında konumlanan DAP BURGU, E5’e paralel, sahile 1 km, Marmaray metro istasyonuna 50 m, deniz otobüsüne ve Adalet Sarayı’na 5 dakika, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer alıyor. Bağdat Caddesi; Küçükyalı ve Ataşehir’e göz kırpıyor.

Maltepe, Yeditepe, Okan ve Sabancı Üniversiteleri, Marmara Eğitim Köyü, Kartal Eğitim & Araştırma Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sema Hastanesi, Medicalpark, Maltepe CarrefoureSA ve Kozyatağı CarrefoureSA ile çevrelenmiş durumda.

 

4 mevsim açılır kapanır havuz, helikopter pisti

DAP YAPI ile özdeşleşmiş su konseptinin yanı sıra 4 mevsim açılır-kapanır havuzun bulunduğu projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor.

22 katlı olan kulelerin her katında kulelerin özel mimarisinden dolayı farklı daire planları ve birbirinden değişken m²’lerde daireler mevcut.

36 – 51 m² arası 22 adet stüdyo,  48 – 76 m² arası 178 adet 1+1, 84 – 103 m² arası 46 adet 2+1 olmak üzere toplam 246 rezidans dairenin yer aldığı DAP BURGU’da dairelerin büyüklükleri 36 m² ile 103 m² aralığında değişiyor.

Dairelerin fiyatları 149.000 TL’den başlıyor.

Yatırım ve gelişim değeri yüksek

Yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcı profili yüzde yüz tatmin edecek olan DAP BURGU, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih edilecek.

 

DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz:

 

 

Başınızı çevirmekle yetinmedik, bu defa başınızı döndüreceğiz

Butik konut liginde birbirinden ilginç bina konseptleriyle tanınan DAP YAPI, Anadolu Yakası’nda tarif unsuru olarak kullanılan orijinal binalar inşa etmeyi sürdürüyor. Dragos Royal Towers ve DAP Royal Center’ın ardından “yelken kuleler”le bütünleşen markasını DAP BURGU’yla yeni bir  açılıma yönlendiriyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sadece üretmek yetmez, görenin dönüp bir daha bakacağı eserler inşa etmeliyiz felsefesiyle yola çıkmıştık; artık bununla da yetinmeyip bakan herkesin başını döndürecek bir mimariye imza atmak istedik” diyor.

 

DAP YAPI’nın kule sayısı 14 olacak

Kartal-Maltepe sahili Levent-Maslak hattına benzer bir silüet kazanacak

İnşaat sektörünün Avrupa Yakası’nda Levent-Maslak hattı denilen bölgede yoğunlaşıp, ard arda yükselen binalar üretmesi bir başlangıç süreciydi; bugün Anadolu Yakası’nda da benzer bir gelişim izleniyor. DAP YAPI, halen devam eden ve önümüzdeki süreçte hayata geçireceği projeleri tamamlandığında Kartal-Maltepe bölgesine toplam 14 kule kazandırmış olacak.

Bizler, geleceğin binalarını inşa ediyoruz. Ülkemize ve insanımıza hak ettiği kıvancı yaşatacak eserler üretiyoruz. Yelken kulelerimiz sadece Türkiye’de değil yurt dışında da DAP YAPI markasını temsil eden nitelikte projeler olarak mimari arşivlere giriyor. Yelkenlerin baş döndüren komşusu DAP BURGU, Anadolu Yakası’nın landmark’ı olacak.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]