Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Merhum Sakıp Sabancı, düzenlenen konserle anıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Sakıp Sabancı’nın  vefatının yedinci yıldönümünde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında, sevdiği şarkılardan oluşan bir konser gerçekleştirildi.

Sabancı Center’da düzenlenen konserde merhum Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, kızları Dilek ve Sevil Sabancı, torunu Melisa Sabancı Tapan,  Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Sabancı,  Suzan Sabancı Dinçer, Haluk Dinçer, Serra Sabancı, Sabancı Ailesi’nin diğer üyeleri ile Sabancı Topluluğu üst düzey yöneticileri hazır bulundu.

Rahmi Koç, Semahat Arsel, Hüsnü Özyeğin, Nezih Erdem, Ali Ağaoğlu, Erol Evgin, Orhan Gencebay’ın da aralarında bulunduğu iş, sanat ve bilim dünyasının önde gelen isimleri de törene katıldılar.

Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı ise konser öncesinde yaptığı konuşmada,  “Değerli varlığımız, sevgili eşim rahmetli Sakıp Sabancı’nın aramızdan ayrılışının yedinci yılında onun anısını yâd etmek için bir araya geldik. Rahmetli Sakıp Sabancı, Türkiye’nin yarattığı yegâne değerlerdendi.  İşine olduğu kadar, ailesine, ülkesine, tüm Türkiye’ye gönülden bağlıydı.  İçtenliği ve samimiyeti ile de çok sevdiği Türk halkının kalbinde çok özel bir yer edindi. Biz de ailesi olarak varlığını hep yanımızda hissediyoruz, aziz hatırasını yaşatmak için çabalıyoruz” dedi.

Türkan Sabancı’nın konuşmasının ardından, sanatçı Ahmet Özhan sahne alarak on iki eser seslendirdi. Konserin ardından Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı’nın sevdiği şarkıları seslendiren Ahmet Özhan’a teşekkür plaketi verdi.

Gecenin sonunda, merhum Sakıp Sabancı’nın dostları sahneye gelerek Eski Dostlar parçasını birlikte seslendirdiler. Güler Sabancı ve Erol Sabancı konser bitiminde koroyu ayakta alkışladılar.

İlgili Haberler

Beklenen sağanak yağış ve dolu öncesi İstanbullular araçlarını battaniye, halı ve kartonlarla kapattı

İstanbul’da beklenen sağanak yağış ve dolu öncesi vatandaşlar araçlarını korumak için battaniye, halı ve kartonlarla kapattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre İstanbul’da yarın sabah saatlerinden itibaren görülecek sağanak yağışların kuvvetli, yerel olarak çok kuvvetli (40-75 kilogram/ metrekare) olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yaptığı açıklamada turuncu uyarı vererek, ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında […]

Basında Kadıköy
05 Temmuz 2020
Fenerbahçe sahasında Göztepe’yi 2-1 mağlup etti

Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe’yi 2-1 mağlup etti. Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında Göztepe’yi genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Göztepe’nin tek golü ise Soner’den geldi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada sol taraftan ceza sahası içine giren Vedat’ın yerden verdiği pasta Deniz’in gelişine yaptığı vuruşunda kaleci Beto topu […]

Dünyadan
21 Ağustos 2019
Türkiye’deki Reynmen,hiçbir müzik şirketi ile anlaşmayın!

Genç fenomen müzik sanatçılarına ilginç bir çağrıda bulundu. “Ela” ve “Derdim Olsun” şarkılarıyla müzik piyasasını sallayan Reynmen sosyal medya hesabı İnstagram’dan hakkındaki iddialara sert bir şekilde cevap verirken, birde çağrıda bulundu;  “Müzik yapan arkadaşlara tavsiyem, Türkiye’deki hiçbir müzik şirketi ile anlaşmayın” dedi.   Seyhan Müzik sahibi Bülent Seyhan’ın “Ajdar’a haksızlık ettik, oysaki zararsızdı. Ama Reynmen […]

Flaş
26 Nisan 2016
U19 Liginde Talip Aktaş hocanın takımı Pendikspor Türkiye şampiyonu!

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U19 Ligi’nde şampiyon Pendikspor Antalya’da düzenlenen Coca-Cola Bölgesel Gelişim U19 Ligi finallerinde mutlu sona ulaşan takım Pendikspor oldu. Pendikspor normal süresi 0-0 biten final müsabakasında  Sakaryaspor A.Ş’yi uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0  mağlup etti. Nazilli Belediyespor’u  4-2 yenen Kocaeli Birlikspor ise 3’üncü oldu. WOW Topkapı Palace Otel Sport Center’da oynanan Coca-Cola Bölgesel […]