Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İbrahim Tatlıses: Süperim, süper!

Yayınlanma:
ABONE OL

Silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses’in doktorları, yoğun bakımdan çıkan ünlü sanatçının tedavisinin 2 hafta daha hastanede devam edeceğini açıkladı. Doktorlar, Tatlıses’in sol tarafındaki kuvvet kaybının düzelme eğiliminde olduğunu söyledi. Öte yandan, ilk röportajını Acıbadem Sağlık Grubuna veren Tatlıses’in, “Nasılsınız?” sorusuna, “Süperim, süper!” cevabını verdiği belirtildi.

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Beyin Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlhan Elmacı, Fizyoterapi Uzmanı Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazıcı basın açıklaması yaptı.

Başhekim Çuhadaroğlu, bu toplantıdan sonra basının karşısında herhangi bir toplantı yapmayacaklarını belirtti. Cuma günü Tatlıses’in yoğun bakımdan çıktığını kaydeden Çuhadaroğlu, “Her gün yüzlerce binlerce kişi kendisini ziyaret edip konuşmak istediği için onun rahatını sağlayabilmek amacıyla bir taraftan ziyaret kısıtlamasını devam ettiriyoruz. Normal yatakta ameliyattan çıkmış diğer hastalarımıza yaptığımız gibi bir taraftan fizyoterapisi bir taraftan da diğer hizmetleri devam etmekte.“ dedi.

Tatlıses’in ne zaman taburcu olacağına ilişkin soruya Çuhadaroğlu, “Antibiyotik tedavisi iki hafta daha hastanede devam edecek. Ondan sonra, yapılacak değerlendirmede uygulanacak rehabilitasyon tedavinin ne kadarı hastanede ne kadarı evde olacağını belirleyecekler. Tümü tabii ki hastanede değil.“ cevabını verdi.

PROF. DR. ELMACI: SOL TARAFINDAKİ KUVVET KAYBI DÜZELME EĞİLİMİNDE

İbrahim Tatlıses’in ameliyatını yapan Beyin Cerrahisi Uzmanı Prof. D. İlhan Elmacı da, hayati risk kalktığı için Tatlıses’i yoğun bakımdan çıkardıklarını söyledi. Elmacı, Tatlıses’in kendi yemeğini yediğini , konuştuğunu, sağ tarafını iyi bir şekilde kullandığını belirtti. Tatlıses’in hafızasıyla ilgili bir problem olmadığını da ifade eden Elmacı, “ Sol tarafında bize geldiğinde mevcut olduğunu belirttiğimiz tam kuvvet kaybı düzelme eğilimindedir.Genel durumu bizim açımızdan gayet iyi. “ şeklinde konuştu.

Tatlıses’in antibiyotik tedavisinin devam ettiğini ve bu tedavinin 1 aya tamamlanmak için 2 hafta daha devam edeceğini belirten Elmacı, “ Henüz kendisi ayağa kalacak durumda değildir. Yatakta tedavisi devam ediyor. Bizim bu küçük arabalarımızla dolaştırabiliyoruz .“ ifadelerini kullandı.

Tatlıses’le ilgili çok kapsamlı bir çalışma yaptıklarını kaydeden Fizyoterapist Prof. Dr. Reyhan Çeliker ise,  “Ekibimizde fizyoterapistlerin yanı sıra solunum fizyoterapisti ve konuşma terapisti de var. Bu tip yaralanmalarda rehabilitasyon uzun zaman gerektirir. Bazen 6 aya kadar devam edebilir. Amacımızı hastamızı maksimum fonksiyonel kapasitesine ulaştırabilmek ve yeniden üretken hale getirebilmektir.“ dedi.

Plastik Cerrahi Uzmanı Doç Dr. Şükrü Yazıcı da, Tatlıses’in sol burun ve kafada yaralanma olduğunu söyledi. Yazıcı, “ Bunların onarımının ilk ameliyatta yapmıştık. Dikişleri alındı. Saçlı deride birkaç dikiş var Onları da zaman içinde alacağız Burun görüntüsünde bir bozukluk yok. Saç derisinde de bir sorun olmayacaktır.“ diye konuştu.

İLK RÖPORTAJINI ACIBADEM SAĞLIK GRUBUNA VERDİ

Öte yandan İbrahim Tatlıses, Acıbadem Sağlık Grubu’na açıklamalarda bulundu. Tatlıses’in sözleriyle ilgili hastaneden yapılan açıklamada, Tatlıses’in, sevenlerine mesaj iletmek istediği kaydedildi. Açıklamada, Tatlıses’in, kendisini nasıl hissettiği yönündeki soruya, “Süperim, süper!” diye cevap verdiği belirtildi. Hastaneye yattığı günden itibaren kendisini yalnız bırakmayan sevenlerinden bahsedilirken duygulanan Tatlıses’in, “Sevenlerimin duasını bekliyorum. Sevenlerime kalbi duygularımı gönderiyorum.” dediği ifade edildi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]