Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP’nin doktor aday adayı Levent Akçay

Yayınlanma:
ABONE OL

Akçay, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunun ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Maltepe’de bir restaurantta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bugün Ülkemizin iki önemli ana sorunu vardır.

Birincisi hukuk, ikincisi sağlık. Hukuk ve sağlık herkese eşit olmalıdır. Bir canın diğer bir candan üstünlüğü yoktur “ konusu üzerinde durdu..

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği aday adaylığımı açıklayadığım toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Değerli Basın Mensupları;

Demokrasinin düzgün çalışabilmesi için toplumun tüm fertlerinin düşüncelerinin TBMM ‘ ne yansıması gerekir. Düşünen, üreten ve sorunları kısa sürede çözerek sistem üretebilen kişilerin adaylığı TBMM’ni daha üst seviyelere taşıyacaktır. Kendi mesleki işinde başarılı olamayanların TBMM’de de başarılı olması düşünülemez. Şimdi sıra millet adına TBMM hizmetine gelmiştir. Bu uğurda tüm kimlikler yitirilebilir, çok başarılı bir cerrahi hayatı ve bu gayede büyük kazançlar kaybedilebilir. Ama söz konusu vatansa gerisi teferruattır.                                                                                                      

Ülkemiz gittikçe ekonomik, kültürel, hukuksal ve siyasi bakımlardan sıkışmakta ve kısır bir döngüye girmektedir. Bugün Türkiye üretmekten vazgeçmiştir. Tüketim toplumu haline gelmiştir. İşsizlik her gün artmaktadır. Üretmeyen Türkiye ayağa kalkamaz ve lider ülke olamaz. Lider ülke olmak istiyorsanız öncelikle toplumun her ferdini verimli çalışabilir hale getirmeniz gerekir. Verim yoksa başarıda olmayacaktır. Ak parti hükümeti ülkeyi ayağa kaldırmak için değil tüketim toplumunu arttırmak için var.

 Sağlıkta 3 ayda 1 genelge değiştirip hem sağlık çalışanlarını, hem işverenleri hem de halkı zor durumda bırakmaktadır. İstikrar büyük ülkelerin temelidir. İstikrarsız bir devlet, gelişigüzel alınan kararlar ve çıkarılan kanunlar devleti yapboz tahtası haline getirmiştir. İçinizde önünü görebilen var mı çevrenize bir sorunuz. Değil 5 sene sonrasını 3 ay sonrasını bile belirsizlikle bekliyorsunuz. Ülkemizde 22 yaş altı nüfusun oranı % 40, 30 yaş altı ise % 58 dir. Bugüne kadar gelen Ak Parti hükümetleri maalesef bu genç nüfus için bir şey yapmadı. Gençleri devlet üretimine, yönetimine sokmadı. Gençleri sadece oy deposu olarak gördü. Ak parti de genç nüfusla ülke üretimini ayağa kaldıracağına gençleri bir tüketim toplumu haline getirdi. 

Bu ülkede her birey kendi işini baştan savma değil gerçek anlamda tam layıkıyla yaparsa sorunların önemli bir kısmının çözüleceği görülecektir. Bunu sağlamak ve kurmak hükümetlerin ve devletin görevidir. Bu çalışmayı uyguladığımızda insanımız, yine eskiden olduğu gibi üreten ve kazanım sağlayan hayatına geri dönecektir.

Değerli Basın Mensupları;

Bugün Ülkemizin iki önemli ana sorunu vardır. Birincisi hukuk, ikincisi sağlık. Bu iki ana sorunu düzenleyemezseniz ekonomide ne kararlar alırsanız alın bir süre sonra sistemler rayından çıkacaktır.

Hukukun ülkemizde herkesin anlayabileceği, mantık yürütebileceği ve hata yaparsa sonuçlarına katlanacağı bir çerçevede sunulması ve ısrar edilmesi gereklidir.

Hukuk ve sağlık herkese eşit olmalıdır. Bir canın diğer bir candan üstünlüğü yoktur.

Milyarlarca hücre ve sistemlerden oluşan mükemmel yapıdaki vücudumuza uygun olmayan tıbbi malzemeleri ve ucuz cerrahileri reva görmek gerçek anlamda bir hakarettir.

Ben yapamayacağım şeyler için asla söz vermedim. Yukarıda açıkladığım konular için elimden geleni en üst düzeyde yapacağımdan ve son gücüme kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarını artırmak ve iktidar olması için mücadele edeceğimden hiç şüpheniz olmasın.Her şey aydınlık ve huzur dolu ülkem için.

Özgeçmiş

1965 doğumlu. Göz Hastalıkları Uzmanı, Uludağ üniversitesi tıp fakültesi mezunu.

1988 yılında Manisa’da pratisyen hekim olarak görev hayatına başladı. Çevre sağlığı konusunda aynı ilde çalışmalarda bulundu

Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Göz hekimi olarak ihtisas aldı.

Hastane yöneticiliği konusunda ihtisas yaptı.

Aynı hastanede başhekim yardımcısı olarak görev yaparken hastanede yatan veya ameliyat olan hastaların tıbbi ihtiyaçlarının karşılanması için sarf malzeme ve ilaçların hastane döner sermayesi tarafından alınması konusunda çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar sonucunda Göz kliniğinde yapılan ameliyatlar ve gereken ilaçların tümünü ihale yöntemiyle hastaneye alarak hasta ve yakınlarının bu tür ihtiyaçlar için hastane dışına gönderilmesini engelledi. Bu çalışmaları Sağlık bakanlığına sunarak günümüzde geçerli olan sistemin kurulmasında öncülerden biri oldu.

Sağlık Bakanlığının açtığı sınavları kazanarak uzman olarak mezun olduğu klinikte şef yardımcısı olarak görevine devam etti.

Türk Oftalmoloji Derneği üyesi sıfatıyla ülke ve ülke dışında çeşitli kongre ve sempozyumlarda konuşmacı olarak yer aldı.

Göz hastalıkları cerrahisi alanında geliştirdiği tekniklerle ameliyat süreleri kısaldı, cerrahilerin başarı şansı arttı.

Tarih ve Siyaset bilimi konusu her zaman ilgisini çekti. Hekimlik mesleğinden arda kalan zamanlarda bu konularda araştırmalarda bulundu.

Sinema ve müzik en büyük ilgi  alanlarından biridir.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]