Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Şenol Yondemir’de MHP’den aday adayı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ülkücü camianın çok sevdiği Şenol Yondemir, MHP İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.

MHP Milletvekili Aday Adayı Şenol Yondemir ile söyleşi

2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP’den aday adayı olan Şenol Yondemir
ile bir söyleşi

MHP’lilerin çok sevdiği ve takdir ettiği evinde huzur ve mutluluğu yakalamış, işinde başarılı olmuş, ülke ve insan sevdalısı, demokrasi aşığı Şenol Yondemir, kim? 

Sayın başkanım bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Gümüşhaneli bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında Sakarya/Akyazı’da dünyaya geldim. Akyazı’da başladığım İlkokulu, Kartal Ergenekon İlkokulu’nda tamamladım. 1980 yılında Maltepe Orhangazi Lisesi’nden mezun olduktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümüne girdim. 1985’de üniversiteyi bitirip, iş hayatına atıldım. Askerlik, evlilik ve siyaset derken işte bugünlere geldik. 

 Sayın başkanım şu an ne iş yapıyorsunuz?

Üniversiteyi bitirince babamın yanında çalışmaya başladım. Kısa bir süre sonrada Nisan 1986’da yedek subay olarak askere gittim.31 Temmuz 1987’de askerliğimi tamamladım. Babamın kalp rahatsızlığı nedeniyle, ailemin de en küçük çocuğu olarak tahsilimle ilgili çalışmayıp baba işinde çalışmaya devam ettim. Soyadımız gibi demir-metal sektöründe üretici olarak başladığım işimi halen mobilya, kanepe oturma grupları mekanizmaları ve çeşitli metal imalat işleri yaparak sürdürüyorum. İmal etmek, yeni şeyler üretmek insana ayrı bir haz veriyor. 

 Milliyetçi Hareket Partisi ile ne zaman tanıştınız?

Milliyetçi Hareket Partisi ile tanışmam Akyazı’da daha ilkokul çağlarında oldu. Ağabeyim Şahin Yondemir, 1968’de Akyazı Ülkü Ocaklarının kurucuları arasındaydı.1973’de İstanbul’a taşındıktan sonra da hep Ülkücü ve MHP camiasıyla birlikte oldum.7 yaşında tanıştığım Ülkücü camianın bugünde içindeyim, ALLAH nasip ederse 70’inde de içinde olacağım. Ayrıca birçok dernek ve vakıflarda yöneticilik yaptım. Fakat zamanımın ve enerjimin büyük bölümünü MHP’de harcadım.

 Şenol Bey, neden Milliyetçi Hareket Partisi diye bir soru sorsam, ne dersiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke ve dünya görüşü, ideolojisi ile yoğrulup kendimi ülkücülüğün bir parçası olarak hissettiğim için Milliyetçi Hareket Partisi’ndeyim.

 Milliyetçi Hareket Partisi’nde hangi görevlerde bulundunuz?

1994’de İstanbul İl Genel Meclis üyesi adayı,1999’da Kartal Belediye Meclis üyesi adayı oldum.1994–2007 yılları arasında Kartal İlçe teşkilatımızda Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcığı ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundum. 26 Mayıs 2007–15 0cak 2010 tarihleri arasında da Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanlığı görevini yaptım. 

Şenol Bey, 2011 Milletvekili seçimlerinde aday olacağınız söyleniyor. MHP tabanında ve Kartal’lıda böyle bir beklenti var. Milletvekili seçimlerinde aday olacak mısınız?

2011 Milletvekili seçimlerinde Cenab-ı Allah nasip ederse aday adayıyım. 

 Sayın başkanım, biz sizi tanıyoruz. Çalışkan, gayretli ve başarılısınız. Ancak seçmenin kafasındaki soru şu: “Size niye oy versin?”

Küçük yaşlardan beri yaşadığım bölge ve ülkemin sorunlarını yakından görüp bilen; artık tecrübe olarak da kendini hazır hisseden bir birey olarak halkımızın ve tabanın sesi olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmaya karar verdim.

Partili olsun, olmasın toplumun tüm kesimleriyle barışık ve iyi ilişkiler içinde olan bir yapıya sahibim. Türk Milletine hizmet etmeyi kendime bir hayat felsefesi edinmiş bir insan olarak; hiç bir ayrım yapmaksızın toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını, dertlerini kendi derdim ve sorunum olarak görüp hizmet etmeye talibim. Ülkemiz insanı kendine yakın, onlarla kolay iletişim kuran; yüreğini ve elini dostça uzatan temsilciler istiyor. Ben de; ben olmayı bir yana bırakıp biz olmayı düstur edinmiş bir insan olarak ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğime inanıyorum.

 Neden MHP? MHP’yi diğer partilerden üstün kılan özellikler nelerdir? Bize kısaca anlatır mısınız?

Milliyetçi Hareket Partisi, kendini ülkesine ve milletine adamışların partisidir. Söylemi de; önce ülkem ve milletim sonra partim olmuştur. Bunun en iyi örneklerinden biride;1999 seçimlerinden sonra kurulan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de içinde bulunduğu hükümette, en çok işe, aşa ihtiyacı olanların partisi olmasına rağmen Kamuda işe almayı düzenleyen yasaya imza atmıştır. Çünkü ülkenin kalkınması ve insanımızın huzuru için adam kayırmacılığı, yandaşçılığı bitirmeyi esas almıştır. Bu ve benzeri birçok düzenlemeyi hayata geçirmiştir. Yeri gelmiş Genel Başkanımız Devlet Bahçeli,  Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapan Genel Merkez, İl ve İlçe teşkilat mensuplarına “Ya siyaset Ya İş demiştir.” 

Ülkemizin birlik, bütünlüğü için milli duruş sergileyen tek parti MHP’dir. Milliyetçi Hareket Partisi duruşundan taviz vermeyen; tüm gücünü yalnız ve yalnızca milletinden alan, yabancılardan medet ummayan tek adres MHP ve onun lideri Dr. Devlet Bahçeli’dir. 

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında; herkesin işi ve aşı olacak, eğitim sorunlarımız çözülecek, sağlık hizmeti parasız olacak, Ülkede birlik ve huzur sağlanacak. Sömürü değil, hakça paylaşım için, adalet için, eşitlik için, yeniden büyük güçlü Türkiye için MHP diyoruz.

Dünya yeniden şekillenirken bizler içeride birbiriyle didişen, kavga eden, dış mihraklardan medet uman görüntülerden uzaklaşmalıyız. Ülkemiz insanı için kendi hür irademizle; uzlaşıyla, hoşgörüyle, sevgiyle yapılması gerekenleri hızla hayata geçirmeliyiz. Ülkemiz insanının devletiyle barışık, huzur içinde olduğu bir ortamda Türkiye’mizin önü açık, geleceği aydınlık olacaktır.

Geçmişten ders çıkarıp, geleceğe güvenle bakalım. Türkiye’miz jeopolitik olarak dünyanın merkezi sayılabilecek bir konumdadır. Fakat bizler Türkiye’mizin konumunun ve gücünün yeterince farkında değiliz. Uzakdoğu, Türk Cumhuriyetleri ve komşularımızdaki gelişmelerin bizi daha da merkez yapması kaçınılmazdır. Bulunduğumuz coğrafya enerji kaynaklarının çok yakınında ve geçiş noktasındadır. Eğer bizler bu durumu iyi değerlendirir ve geleceğe dönük gerekli planlarımızı yapabilirsek Cumhuriyetimizin 100. yılında; 2023’de İstanbul cazibe merkezi, Türkiye’miz Lider Ülke olacaktır. Yarın çok geç olabilir, inancımızı yitirmeyelim. Ben olmayı bir yana bırakıp biz olmayı başardığımızda aşamayacağımız engel yoktur.

Bütün bunları gerçekleştirecek, insanımızı içine düştüğü bu karmaşık, güveni kalmayan ortamdan hızla uzaklaştırarak,  Ülkemizin sürdürülebilir kalkınması ve büyümesini sağlayacak olan tek güç Milliyetçi Hareket Partisi İktidarıdır. Cenab-ı Allah Türk Milletinin Yar ve Yardımcısı olsun. Saygılarımla.

Haber-Kaynak: Ebubekir Kara

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]