Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dr. Hüsnü Süslü’de CHP’den aday adayı oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da milletvekili aday adayları arasına Süslü ailesinden de bir isim katıldı.

17 yıldan bu yana Doktor olarak halka hizmet veren, bunun 14 yılında da Kartal’da bulunan Dr. Hüsnü Süslü, son olarak “ağrı” konusunda uzman hekim olarak faaliyet gösteriyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı’na adaylık müracaatını yapan Dr. Hüsnü Süslü, ilçe örgütü konferans salonunda bir konuşma yaparak takdim edildi.

Hüsnü Süslü’nün “aday adaylığı” açıklamasına CHP Kartal İlçe Başkanı Haydar Oğuz ve yönetim kurulu ile partililerin yanı sıra, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Doğan, Belediye Meclis Üyeleri Ali Haydar Süslü, Kemal Uyan, Seyfulla Ongan, Ali Rıza İkisivri, Kartal Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Süslü konuşmasında şunları söyledi.

17 yıllık kamu hizmetimden, siyaset alanında halka hizmet vermek adına istifa ettim. Bu sürede elimden geldiğince sizlere faydalı olmaya çalıştım. Doktorluk yaptığım zaman içerisinde sizlere verdiğim hizmetim esnasında kırdığım, üzdüğüm insanlarımız olduysa onlardan da burada özür diliyorum.

Sayın partililer, sevgili Kartallılar

1983 yılından bu yana ailem bu partinin neferi, hizmetkarı olmuştur. Bunu da gururla söylüyorum. Şimdi yeni bir süreçteyiz. Bu süreçte ilçemizden de onlarca aday çıkacaktır. Ancak hiç bir aday adayı arkadaşım rakibim değildir. Yanlış anlaşılmasın, takım arkadaşıyız. Bayrağı kim göğüsler ve aday olursa buradan taahhüt ediyorum, o adayın arkasında olacağız ve omuz omuza CHP’nin başarısı için çalışacağız.

CHP unutulmamalıdır ki 45 yılından bu yana kısa dönemli ortaklıklar ya da azınlık hükümetleri dışında iktidar olmamıştır. Ancak, nedense ülkeyi yıllardır yönetenler, anlamsız biçimde “taş üstüne taş koymadınız” demektedirler. El insaf, sadece son 8 yılda 50 milyar dolarlık özelleştirme yapanların bu eleştiriyi sunma hakkı var mısır? Takdirini halka sunuyoruz.

Bu süreçte en önemli silahımız Aile Sigortasıdır. Bütün aday arkadaşlar parti programında ne varsa onu anlatacak onu ifade edecekler. Bu sigortayı her sokakta her eve anlattığınızda göreceğizki onların hayal dediği projemiz CHP’nin iktidarı, Sayın Kılıçdaroğlu’nun da başbakanlığı ile taçlandırılacaktır.

Son 8 yılda birikimlerin çoğu satılarak icraatlar yapıldı. Rahmetli Ecevit’in hükümet programını aynen uyguladılar. Rahmetlinin ömrü yetmedi ama onlar bunu yaptılar.

Apartman altlarında özel sağlık kurumları açtırdılar, bundan herkes faydalansın dediler. Ama deniz bitti. Yakında ne olacak biliyor musunuz? Parası olan hizmet alacak, olmayan sağlık sistemi dışında kalacak. Gelişmiş ülkelerin çoğunun kabul etmediği yanlış uygulamaları dünyada sadece Arjantin ve Türkiye uyguluyor. Yani bile bile felakete davetiye çıkarıyorlar.

Aile hekimliğine geçildi. Ama uygulanabilirliği yok. Sağlık ocağı sistemi revize edilmelidir. Dünya Sağlık Örgütü’nün her yerde örnek gösterdiği proje yok edilmemelidir.

Kamu hastanelerinin aldığı yüksek farklar geri çekilmelidir.

İlköğretimdeki bütün çocukların yıl boyunca periyodik sağlık taramaları yapılmalıdır. Bu devletin mecburiyetidir.

Her okula bir sağlık elemanı, özellikle hemşire mecburiyeti getirilecektir. Çocuklara düzenli süt dağıtımı ücretsiz olarak yapılmalıdır.

Bana neden sırf sağlık konuştunuz derseniz, ben filozof değilim, sağlıkçıyım. Herkes uzman olduğu alanda konuşur ve proje üretirse inanın ki özlediğimiz iktidar çok yakındır.

Hepinize saygılar sunarım.

Konuşmasının ardından Kent34 mikrofonuna konuşan Dr. Hüsnü Süslü, aday olunca ne yapacaksınız sorusuna şöyle cevap verdi.

Temiz ve gençleşmiş bir siyaset amacı ile benim ve aile fertlerimin tüm varlıkları web sitemizden halka ilan edilecektir. Bu varlıklarda ticari faaliyetler sebebi ile olan artışlar dışında kaynağı belirsiz bir artış olursa, hiç bir açıklamaya gerek duymadan tüm siyasi faaliyetlerimden ayrılacağım.

Milletvekili olursam da daima kendi uzmanlık alanımla ilgili üretken olacağım. Projelerim ve içinde olacağım tartışmalar hep bu alanda olacak. Çünkü en doğru hizmeti sağlık alanında vereceğime inanıyorum.

Aday olur ve seçilirsem beni Kartal’da, Maltepe’de, Pendik, Beykoz, Kadıköy ve Tuzla’da göreceksiniz. Seçim çevremi 4 yıllık süreçte hiç bir zaman ihmal etmeyecek, içinden geldiğimiz halk ile vakit geçireceğiz.

İlgili Haberler

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Belediye
19 Mart 2024
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen: Gazetecilere projelerini anlattı

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı, Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve üyeleriyle bir araya geldi. Alibeyköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde habercilerle buluşan Belediye Başkan Adayı Özmen, projeleri ve Başkan seçildiği taktirde yapacağı icraatler hakkında bilgi verdi. Eyüpsultan Belediyesi’nin yıllardır iyi yönetilmediğini ve kaynakların iyi kullanılmadığını belirten CHP Belediye […]