Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sanat ve medya dünyasının ‘En’lerini seçildi

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı (İVDB), yaklaşık 10 bin çalışanı tarafından cevaplanan anket sonuçlarıyla; müzik, sinema, tiyatro, karikatür, iletişim, bankacılık ve medya dünyasının en başarılı isimlerini seçti.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı bir geceyle ödüller sahiplerini buldu. Demet Akbağ, Şener Şen, Vahap Munyar, İrfan Değirmenci, Saim Orhan, Ayça Bingöl gibi ünlü isimlerin de katıldığı gecede 32 kategoride Türkiye’nin ‘En’lerine ödülleri verildi.

Gecede konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı kamu alacaklarının yapılandırılması sürecine girildiğini söyledi. Vergi dairesi çalışanlarına hitaben konuşan Şimşek, “Çok yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz ve bugün burada bulunan arkadaşlar bu işin çok büyük bir kısmını oluşturuyor.” dedi. “Asıl olan iş aş üretenlerdir” diyen Şimşek, amaçlarının tamamen halka hizmet olması gerektiğini ifade etti.

En beğenilen kadın oyuncu dalında Demet Akbağ, en beğenilen erkek oyuncu dalında ise Şener Şen ödüle layık görüldü. En beğenilen sabah haber programı dalında ‘Günaydın’ programıyla İrfan Değirmenci ödüle layık görüldü. Değirmenci, ödülünü Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteciler adına aldığını söyledi. Değirmenci, “Basın özgürlüğü açısından gerçekten zor günler yaşıyoruz.” dedi.

En çok okunan ekonomi yazarı dalında ödüle layık görülen Vahap Munyar da ödülünü gözaltına alınan gazeteciler adına aldığını dile getirdi. Gecenin diğer en’leri ise şöyle; En beğenilen şarkı Rengârenk, en beğenilen müzik grubu Manga, en beğenilen kadın ses sanatçısı Funda Arar, en beğenilen erkek ses sanatçısı Mustafa Ceceli, en çok okunan gazete Sabah, en çok okunan köşe yazarı Fatih Altaylı, en çok okunan ekonomi dergisi Ekonomist, en çok okunan ekonomi yazarı Vahap Munyar, en çok izlenen TV kanalı ATV, en çok izlenen ana haber bülteni Uğur Dündar Star TV, en çok izlenen spor programı Yüzde Yüz Futbol, en beğenilen haber programcısı Cüneyt Özdemir, en beğenilen sabah haber programı Günaydın, en beğenilen kültür programı Tarihin Arka Odası, Een beğenilen gezi programı Ayna, en beğenilen şov programı Beyaz Show, en beğenilen radyo Radyo D, en çok tıklanan haber sitesi www.gazeteoku.com, en beğenilen reklam Avea – KPSS reklamı, en beğenilen yarışma programı Canlı Para, en beğenilen sinema filmi Eyvah Eyvah, en beğenilen dizi film Öyle Bir Geçer Zaman ki, en beğenilen kadın dizi oyuncusu Ayça Bingöl, en beğenilen erkek dizi oyuncusu Kenan İmirzalioğlu, en beğenilen GSM operatörü Avea, en beğenilen banka Garanti Bankası, en beğenilen tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter ve en beğenilen karikatür sanatçısı Salih Memecan.

Ödüllerin dağıtılmasının ardından gecenin son sürprizi olarak Cem Yılmaz sahneye çıktı. Cem Yılmaz’ın özel gösterisi sırasından gazetecilerin görüntü almalarına izin verilmedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]