Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy Ak Parti’de görev değişikliği

Yayınlanma:
ABONE OL

Muharrem Ödemiş istifa etti,  Yeni İlçe Başkanı Av .Hurşit Yıldırım oldu.

Kadıköy İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş’in milletvekilliği aday, adaylığı sürecinde istifa etmesinden dolayı boşalan ilçe başkanlığına Av. Hurşit Yıldırım atandı.

BY OTELL salonlarında yapılan devir teslim törenine İl yürütme kurulu üyesi Kemal Akar, İl yönetim kurulu üyesi Selim Temurci, İl genel meclisi üyesi Mükayil Bektaş, İlçe Belediye meclis üyeleri Fatih Kaya, Mücella Genç, Orhan Kahya ve Mehmet Akdaş’ın yanı sıra ana kademe ve yedek yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldılar.

Yemekte ilk olarak söz alan İl yönetim kurulu üyesi Selim Temurci “Yaşanan süreçte başkanlığa 14 -15 aday çıkması Kadıköy’ün zenginliği olmuştur. Genel merkez teşkilat başkanlığımız bu göreve Av. Hurşit Yıldırım’ı atamıştır. Biz AK parti Kadıköy teşkilatı olarak aynı şevk ve azimle kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zaten yeni atanan Av. Hurşit Yıldırım sizin içinizden biri olduğu için, hepinizi yakından tanıyor. Bu hem partimiz hem de teşkilatımız için önemli bir avantaj. Bu avantajı iyi kullanmak için elinizden geleni yapacağınıza tüm kalbimle inanıyorum” diyerek sözü eski ilçe başkanı Muharrem Ödemiş’everdi.

Milletvekili aday adayı Muharrem Ödemiş yaptığı konuşmada “Biz AK Partiye gönül vermiş kişiler olarak mevki ve makam gözetmeksizin verilen görevi yerine getirmek için çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağız. Genel merkez teşkilat başkanlığı yeni ilçe başkanınız olarak Av. Hurşit Yıldırım kardeşimizi atadı. Av. Hurşit Yıldırım kardeşimiz 2002-2004 yıllarında ilçemiz gençlik kolları başkanlı görevini başarı ile yerine getirdi. 2004 mahalli idareler seçimlerinde Kadıköy belediyesi meclis üyeliğine seçildi. İlçemiz Tanıtım medya ve seçim işleri başkanı olarak da görev yaptı. Son olarak İl yedek yönetim kurulu ve Anadolu yakası seçim işleri bölge başkanlığını yürütüyordu. Sevgili kardeşimizin kendi ifadesi ile Kadın kollarımız hariç partimizin her kademesinde görev yaptı. Kadıköy ilçe başkanlığı bayrağını kendisine teslim etmekten son derece memnunum. Bu kutsal görevi layığı ile yerine getireceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyorum.”  Diyerek mikrofonu yeni Başkan Av.Hurşit Yıldırım’a verdi.

Sözlerine Teşkilatı selamlayarak başlayan Yıldırım “ Şimdi siz benden gençlik kolları başkan ı olduğum dönemdeki gibi ateşli bir konuşma yapmamı beklersiniz. Ama aradan geçen zaman beni de olgunlaştırdı. Tecrübe sahibi yaptı. Bu zaman zarfında edindiğim tecrübemi siz ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarımla paylaşıp yeni başarılara imza atacağız. Başkanımız Muharrem Ödemiş doğruyu söyledi. Kadın kolları hariç partimizin her kademesinde görev yaptım. İçimize yeni arkadaşlarımız da katılacak. Sizler ve yeni katılacak arkadaşlarla birlikte hedefimiz 2023 yani Cumhuriyetimizin 100. Yılı olacak. Bu kadro ile saygı ve sevgi çerçevesinde başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum.” Dedi.

Yemeğe programından dolayı biraz geç katılan İl ekonomik işler başkanı Kemal Akar “ Bizim AK Parti olarak güzelliğimiz işte bu. Eski ve yeni başkanlarımız burada. Teşkilat burada. Sergilenen devir teslim töreninde hepinizin gözlerinde ki mutluluğu okumak mümkün. Tabii ki hepiniz bu göreve layık insanlarsınız. Ama bu görevi bir kişinin yapması gerekiyor.  Genel merkez teşkilat başkanlığı bu göreve Av. Hurşit Yıldırım’ı getirdi. Şimdi hepinizin onun etrafında birleşerek çalışmalarınızı aynı şevk ve heyecanla sürdürmenizi bekliyorum” dedi.

Teşkilat adına sırası ile Dursun Tığlı,Ömer Şahan,Fatih Kaya,Sami Balta,Osman Korkmaz,Zeynep Günel ve Nimet Kirişçikonuşarak yeni başkana başarılar dilediler.

Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak “ Muharrem başkanımız bize çok destek oluyordu. Sizde bize aynı desteği verin yeter.” Diyerek görüşlerini belirtti.

Gençlik kolları Başkanı İsa Sinan Göktaş da “ Başkanımızın gençlik kollarından gelmesi bizim için önemli bir avantaj. Kendisi bizi çok iyi anlayacaktır.” Dedi.

Programın sonunda Başkan Av. Hurşit Yıldırım eski başkan Muharrem Ödemiş’e Kuranı Kerim atlasını hediye etti.

—————————————————————————–

Av. Hurşit Yıldırım

                  1974 yılında Akdağmadeni/Yozgat’da doğdu. İlkokulu Kırşehir’de ortaöğretimini Yozgat’da  tamamladı.            

            İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’sini bitirdi.                      Öğrencilik yıllarında sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında yer aldı.

                     İstanbul Yozgatlılar Derneği Genel Sekreterliği görevinde bulundu.

         AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatında 2002-2004 yılları arasında Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı , 2003 Siirt Seçimlerinde Siirt/Pervari SKM Başkanlığı çalışmasında bulundu. 2004 mahalli idareler seçiminde Kadıköy Belediyesi 5. seçim döneminde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Av. Hurşit Yıldırım aynı zamanda Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda Tanıtım Medya Birim Başkanlığı ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı görevinde bulundu. Akabinde AK Parti İstanbul İl Yedek Yönetim Kurulu üyeliği ve Anadolu Yakası Seçim İşleri Bölge Başkanlığı görevini yürüttü.

        Av. Hurşit Yıldırım Hukukçular Derneği İle Uhub (Uluslar arası Hukukçular Birliği) üyesidir. İnsan Hakları Kurul üyeliği yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.   15 yıldır Kadıköy’de serbest avukatlık yapmaktadır.

İlgili Haberler

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Belediye
19 Mart 2024
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen: Gazetecilere projelerini anlattı

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı, Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve üyeleriyle bir araya geldi. Alibeyköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde habercilerle buluşan Belediye Başkan Adayı Özmen, projeleri ve Başkan seçildiği taktirde yapacağı icraatler hakkında bilgi verdi. Eyüpsultan Belediyesi’nin yıllardır iyi yönetilmediğini ve kaynakların iyi kullanılmadığını belirten CHP Belediye […]