Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yaralıları bırakıp kavgaya tutuştular

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir’deki bir kavşakta meydana gelen kazada, yaralıları bırakıp kendi aralarında kavgaya tutuşan sürücülerin kırmızı ışık kavgası bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
 

   Kaza, Küçükbakkalköy Kavşağı’nda geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde iki kamyonun çarpışması ile bir kişinin camdan fırlaması sonrası yaşanan olaylar görülüyor.

    DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA
  

  Ozan Artan’ın (24) kullandığı kamyonet, Ali Koç’un (49) kullandığı kamyonla kavşakta çarpıştı. Kazada, Fikirtepe ’de katıldıkları düğünden dönen Ozan Artun’un eşi yönetici asistanı Burcu Samaras Artun (21) ile bir bankanın çağrı merkezinde çalışan kuzeni Aydagül Samaras (26) yaralandı. İki aracın çarpışması sırasında kamyonetin ön koltuğunda oturan bir kadın camdan dışarıya fırladı. Bu sırada kazaya karışan sürücüler, yerdeki yaralıları bırakıp kendi aralarında kavgaya tutuştu. Çevredeki vatandaşların ayırmaya çalıştığı kavga uzun süre devam etti.

    EKSİK SORUŞTURMA İDDİASI

    Işık ihlali yapmadığını öne süren Ozan Artun kazadan birkaç gün sonra ulaştığı kamera kayıtlarını savcılığa sundu. Görüntüler Adli Tıp Kurumu’nda incelenip kusurlu sürücü belirlenecek. Sürücü Ozan Artun yeterli araştırma ve soruşturma yapılmadan rapor hazırladığını öne sürdüğü polisi eleştirdi. Kuzeni Aydagül Samaras’ın vücudundaki kırıklar nedeniyle üç ay boyunca yatağa bağlı kalacağını anlatan Artun şöyle konuştu: “Polis eksik araştırma ve soruşturma yapıp elinize bir kaza tutanağı veriyor. Sürücülerin kusurları belli değil. Ben gidip araştırdım. Polisin işini vatandaş yapıyor. Ben hatalıysam bu da ortaya çıksın, yeter ki doğru olsun. Polisin raporuyla ömrümüz adliyelerde geçecekti ki, haklı olanın bunu da kanıtlayabilmesi mümkün değildi.”

    POLİS KUSUR BELİRLEYEMEDİ

    Her iki sürücü ışık ihlali yapmadıklarını iddia edince polis raporu, “Bu kazada her iki sürücünün de yeşil ışıkta geçtiklerini beyan etmeleri ve EDS görüntülerine de ulaşılamadığından sürücülere herhangi bir kusur verilememiştir.’ şeklinde hazırladı. İki sürücünün beyanları dikkate alınarak hazırlanan raporda asli ve kusurun hangi sürücüde olduğu belirlenemedi.
    

Öte yandan aynı kavşakta daha önce de kurstan çıkıp, Küçükbakkalköy’deki evlerine dönen Hafize (19) ve Kadriye Başkaya (17) kardeşler, 26 Aralık’ta, Kayışdağı Caddesi’nde, üniversite öğrencisi Ender Zini’nin kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaralanmıştı.

Erzurum CHA

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]