Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Alman Gazetesi Egemen Bağış’ı nasıl tanımladı?

Yayınlanma:
ABONE OL

“Krizi fırsata dönüştüren adam”

ALMAN “SÜDDEUTSCHE ZEITUNG” GAZETESİ EGEMEN BAĞIŞ’I TANITTI:

        -“Sorunların ufku kapattığı yerde fırsatları gören bir kişi”

        Alman “Süddeutsche Zeitung” gazetesi, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı tanıttığı bir yazıda, Bağış’ın fırsatları iyi değerlendirmesini bilen bir politikacı olduğu belirtildi.

        Gazetede “Egemen Bağış – Büyük özgüvene sahip Türk AB-Bakanı” başlığıyla yayımlanan yazıda, “Belki de böyle bir kişiye ihtiyaç var. Sorunların ufku kapattığı yerde fırsatları gören bir kişi” ifadesi kullanıldı.

        Brüksel’de yayımlanan yeni İlerleme Raporu sonrasında Bağış’ın, “AB kokusunu almaya başladım” şeklinde konuştuğu belirtilen yazıda, Bağış’ın Türkiye’yi parlak günlerin beklediğini düşündüğü ifade edildi.

        Bakan Bağış’ın, her işi iyi göstermeyi başaran bir siyasetçi olma özelliğine sahip olduğu, 1970 yılında Bingöl’de doğduğu, ABD’de yüksek eğitim almış ve tercüman olarak çalışmış olduğu, AK Parti kurulduğundan bu yana Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldığı kaydedildi.

        Bağış’ın atak ve faal bir kişiliği olduğu belirtilen yazıda, “Bağış kendinden emin, dünyaya açık ve cana yakın kişiliği ile dikkat çekiyor” denildi.

        Türkiye’de son yıllarda büyük bir ekonomik gelişme yaşandığı, bu durumun, ülkenin dış siyasetteki önemini de artırdığı belirtilen yazıda, Bağış’ın, Alman”Der Spiegel” dergisine yaptığı bir açıklamada da, Türkiye’nin 2013 yılında AB’ye hazır bir hale geleceğini söylediği ve “İnanın bana, gün gelecek Avrupalılar Türk kamuoyunu etkilemek için çaba harcayacak” dediği hatırlatıldı.

        Yazıda şöyle denildi:

        “Bağış’ın söylediği olabilir, ancak sözü edilen gün henüz gelmemiştir. Paris ve Berlin’in uyguladığı engelleme politikasını eleştiren sadece Başbakan Erdoğan değil. Liberal eğilimli Türkler de AB ile ilgili hayal kırıklığı yaşıyor. Türkiye’de yapılan bir ankette, Türk halkının sadece yüzde 38’inin AB üyeliğine olumlu baktığı tespit edildi. AB konusunda ülkede bir bezginlik ve yılgınlık yaşanıyor. Bağış, Türkiye’nin genç nüfusuna ve enerji nakliyatı konusundaki önemine sık sık değiniyor. Son olarak yaptığı bir açıklamada, ‘Gün geçtikçe Avrupa Türkiye’ye daha fazla ihtiyaç duyuyor’ dedi. Ancak Türkiye’de birçok kişi, bunun tersinin de olup olmadığını düşünüyor.”

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]